Over ons

Kleinschalig en persoonlijk

Ons kraamzorgbureau kenmerkt zich door onze kleinschalige en persoonlijke aanpak en dit heeft zijn uitwerking in de passie, liefde en toewijding die onze kraamconsulenten en kraamverzorgenden in hun vak stoppen. En samen doen we er alles aan om jou en je gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Even voorstellen

Over ons team

Dagelijkse leiding

Daniëlle van den Bovenkamp is de oprichtster van deze organisatie en heeft de dagelijkse leiding op het kantoor van Kraamzorg De Drechtstromen.    

Kraamconsulenten

Sjanie, Bianca & Ingrid zijn onze kraamconsulenten. Dit betekent dat zij ons visitekaartje zijn aan de voorkant. Wanneer je je aanmeldt voor kraamzorg, komen zij bij je langs voor de intake.

Kraamverzorgenden

Onze aanpakkers en doorzetters. We hebben een team van ervaren en warme kraamverzorgenden. Ze hebben een betrokken mentaliteit en bieden altijd een luisterend oor. 

Kantoormedewerkers

Daniëlle, Martine en Ingrid zijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden op kantoor. Dit betekent dat zij de telefoon aannemen en zich bezighouden met de planning en administratie. We houden vijf dagen in de week kantoor in Papendrecht, maar ook buiten kantoortijden zijn we uiteraard altijd bereikbaar.

Praktijkopleidster & Lucina/CP

Mandy (links) is onze praktijkopleidster, wat betekent dat zij de kraamverzorgenden ondersteunt en verantwoordelijk is voor de begeleiding van leerlingen die bij ons opgeleid worden. Daarnaast kun je Mandy of Ingrid twee keer per week bij Verloskundigepraktijk Lucina achter de balie tegenkomen en neemt een van hen altijd deel aan het Centering Pregnancy programma bij Lucina.

Kwaliteit & certificering

Niet alleen onze jarenlange ervaring in de kraamzorg maar ook certificeringen en keurmerken waarborgen onze kwaliteit. Kraamzorg De Drechtstromen is ISO gecertificeerd en trots lid van Brancheorganisatie Bo Geboortezorg.

ISO certificering

Bo Geboortezorg

Erkend leerbedrijf

Wat andere ouders van onze kraamzorg vonden